MUĞLA / DALAMAN - Elcik İlkokulu

1-7 Mart/Deprem Haftası

Şbt

Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında okulumuz bahçesinde çevre temizliği etkinliğini gerçekleştirdik.

Korkma!

Şbt

Proje kapsamında 'Su Tasarrufu ve Su Verimliliği' için okulumuz musluklarının değişimi, bakım ve onarımı yapıldı.

Şbt

Okulumuz öğrencileri aileleri ile birlikte kitaplarını okuyarak birlikte  verimli bir zaman geçirdiler.

Su Verimliliği Nedir?

“Sürdürülebilir refahın temini, sağlıklı ve kaliteli yaşam standartlarının korunması ve gelecek nesillere gururlu bir miras bırakabilmek adına Su kaynaklarımızda “sıfır kayıp” ilkesiyle, “Aynı Faydanın Daha Az Su ile Sağlanması” ya da “Aynı Miktar Su ile Daha Fazla Fayda Sağlanması” demektir.

Bir Kitap Bir İnsan Projesi-Şubat Ayı Etkinliklerimiz

Şbt

Okulumuz bahçesindeki zeytin ağaçları budanarak bakımları yapıldı.

Şbt

DEKAMER, yaralı deniz kaplumbağalarının tedavisinin yanı sıra yuvalama kumsallarında koruma çalışmalarını ve çeşitli bilimsel araştırma projelesidir.

Okulumuz öğrencileri 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında,

Deyimler ve Atasözlerini resmederek etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Okulumda KANpanya Var!

Şbt

3A sınıfı Hayat Bilgisi dersinde 'Oyun Park Alanı' konusunu işlerken okul parkına gittiler.

Parkta gördükleri eksiklikleri söylediler.

Okulumuz parkında neler olsun hakkındaki fikirlerini müdürümüze belirttiler.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine '112 Tek Numara Tanıtımı' için bilgilendirmeler yapıldı.