MUĞLA / DALAMAN - Elcik İlkokulu

Ock

1. sınıf öğrencilerimiz Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında atık malzemelerden kar küresi yaptılar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okur Yazar Buluşması kapsamında Bağcan TÖRAYDIN ve öğrencilerimiz...

Atık malzemelerden müzik aletlerimiz ve 2. sınıfımızın orkestra grubu

Ock

Öğrencilerimizin kendi çizgi filmleri ve kahramanları..

Ock

Ülkemiz küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yoğun hissedildiği Akdeniz kuşağında yer almakta ve yüksek risk grubu ülkeler arasında kabul edilmektedir. Önümüzdeki 100 yıl için yapılan iklim değişikliği tahminlerine göre, ülkemizde su kaynaklarının yaklaşık %25 oranında azalması beklenmektedir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz 'Anahtar kelimelerle hikaye anlatma' etkinliğini yaptılar.

2. sınıf öğrencilerimiz ve Pinokyo masalı

Ara

Okulumuzda 1985-1994 yılları arasında okul müdürü olarak görev yapan Mehmet ORHAN ve aynı tarihlerde matematik öğretmeni olarak görev yapan değerli eşi Sevgi ORHAN'ın nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz okul panosunu hazırladılar.

Ara

Atık malzemelerden eğlenceli sanat etkinliği

Ara

Temiz Bir Dünya İçin Sıfır Atık!

Öğrencilerimiz Doğada

En İyi Cümle Yarışmasında Öğrencimiz